Tarieven

De precieze tijd voor een reparatie op lokatie of een aanpassing van uw systeem is vooraf niet altijd in te schatten. Indien mogelijk wordt er vooraf een tijd afgesproken. De uurprijs voor werkzaamheden uitgevoerd door CompuToz is € 60 incl. btw. CompuToz rekent in Putten geen voorrijkosten en er wordt per kwartier gerekend. (voor bedrijven is dit EX. btw.)

Hulp op afstand via Teamviewer/Telefonische helpdesk (€ 15,00 per kwartier)
Wij kunnen via Teamviewer met u op uw PC meekijken d.m.v. een eenmalige beveiligde code om kleine problemen of instellingen voor u op te lossen. Indien deze actie onder service of garantie valt zullen wij hier voor geen kosten in rekening brengen.

Voor projecten en speciale werkzaamheden zijn aangepaste tarieven mogelijk, vraag ons naar onze speciale prijzen.

Voor ondernemers hebben wij een onderhoudscontract in de aanbieding, dit is vanaf € 99,- per maand en u heeft hiervoor hosting/systeembeheer incl. 1 uur service en 120 minuten remote/helpdesk ondersteuning.

Systeembeheer voor vaste prijs per maand

CompuToz systeembeheer biedt u zekerheid van een degelijk en uitgebreid systeembeheer tegen een vaste, lage prijs per maand. Het voordeel van een vaste prijs is dat u precies weet waar u aan toe bent en u uw systeembeheer goed heeft geregeld. Door preventief uw systeem te monitoren voorkomt u uitval en storingen. Heeft u toch een probleem of uitval? Dan belt u onze helpdesk en gaan we tijdens kantoortijden gegarandeerd binnen 1 uur voor u aan de slag.

Systeembeheer voor mobiele apparaten

Als u gebruikmaakt van mobiele apparaten zoals laptops en/of tablets, dan is CompuToz helemaal handig. U houdt namelijk controle over uw mobiele apparaten en kunt, bijvoorbeeld in geval van verlies of diefstal, bestanden uit uw systemen verwijderen of het gehele geheugen wissen.

Helder systeembeheer

U ontvangt eens per maand van ons een managementrapportage waarin duidelijk staat vermeld welke werkzaamheden wij hebben uitgevoerd, zodat u precies op de hoogte bent van wat wij aan systeembeheer doen voor een vast maandbedrag.