COMPUTERS & NETWERKEN

Hieronder een overzicht van wat wij voor u kunnen doen!

HELPDESK

U heeft soms even een expert nodig…

Heeft u zo nu en dan ondersteuning nodig, dan kunt u ook bij ons terecht.
U heeft onlangs een computer gekocht en weet nog niet hoe er mee om te gaan?
U heeft iemand nodig die u de basis uitlegt? (Windows, Internet, Skype, Facebook, Hyves, etc.)
U heeft iemand nodig die uw hardware en software installeert ?

Ook kunt u gebruikmaken van onze Servicedesk of komen ter plekke ondersteuning bieden.
U belt ons op en we bieden direct hulp door een van onze ervaren systeembeheerders.

ONDERZOEK STORING PC/LAPTOP

Onderzoek desktop/laptop

Heeft uw PC kuren en weet u niet precies wat er aan de hand is? Wij onderzoeken uw desktop, en sluiten uit of het probleem te maken heeft met de hardware of de software. Onder meer de harde schijf en het geheugen worden uitgebreid getest. Op basis van onze bevindingen adviseren wij u verder over een eventuele reparatie.

NETWERK

NETWERK / WiFi / INTERNET

U heeft een router/modem en het lukt niet om op internet te komen?

Doet uw computer niet wat u wilt?

U wilt een draadloze verbinding opzetten?

Uw computer is geïnfecteerd met een virus of malware?

Uw computer reageert langzamer dan normaal?

U wilt een back-up maken van uw bestanden en u weet niet hoe?

Uw computer is vastgelopen en bent u daarbij belangrijke bestanden kwijt geraakt?

TRAGE PC

TRAGE PC / SPYWARE

Een ander probleem is dat spyware of andere meer geniepigere vormen van malware zoals keyloggers systeem-bronnen opvreten en zich kunnen aandienen als vreemde Windows processen met gekke namen die normaal lijken te zijn, maar toch bijna alle CPU opvreten van de computer.

Wat is er aan de hand? Het is in dit geval een vuist regel dat je een goede ‘second-opinion’ malware scanner of een specialistische spyware remover moet gebruiken.

Dit om er zeker van te zijn dat de systeem-bronnen niet worden misbruikt door spyware tijdens het versturen c.q. stelen van uw informatie.

Het is helaas zo dat veel computers gewoon adware of spyware hebben. Dit komt doordat traditionele antivirus software slecht is in het verwijderen van spyware.

Geen nood, we hebben altijd een oplossing!

SMART HOME

SMART HOME

Niet alleen de TV is Smart, wasmachines, waterkokers, stopcontacten, sierraden, je auto etc. (zie hier)

SMART HOME IS…… NU, niet morgen… OV-Chipkaarten zijn er al jaren, diezelfde technologie hebben ze  nu alleen in een ring gestopt.
Hier en daar wat aanpassingen en voilla je hebt een Smart deurslot of Smart speakers die gelijk gekoppeld zijn.

COMPUTER OP MAAT

Hardware-upgrade / systeem op maat

Het grote voordeel van een desktop-PC is dat de afzonderlijke onderdelen makkelijk ge-upgrade kunnen worden. Voldoet uw PC niet meer aan uw eisen? Dan hoeft het niet gelijk nodig te zijn om een nieuwe aan te schaffen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe processor of nieuwe videokaart kan uw PC weer voldoen aan uw eisen. Ook als u op zoek bent naar een PC voor bijvoorbeeld foto- of videobewerking stellen wij graag een computer samen die helemaal is aangepast aan uw doelstellingen.

Computer ProblemenComputer Problemen oplossen en Reparatie

De meeste ondernemers en het thuiskantoor gebruikers hebben geen tijd om gedoe met het brengen van een computer naar een retail reparatiewerkplaats hebben. CompuToz maakt het u gemakkelijk door direct naar huis of op kantoor van de klant te komen om hun computerproblemen en reparatie te behandelen.

Draadloze netwerken

Draadloze netwerkenWij geven klanten toegang tot internet via een extra beveiligde draadloze router, met behulp van encryptie-technologie voor veilige communicatie, het creëren van een extra niveau van bescherming om te voorkomen dat indringers toegang krijgen tot uw computers. Dit bespaart u de moeite en de kosten van lopende kabels in uw huis of kantoor. Draadloze netwerken bieden mobiele gebruikers met laptops en handhelds gemakkelijke toegang vanaf elk punt binnen het bereik van de router. Met alle computers kunt delen van printers, bestanden, afbeeldingen en multi-user toepassingen overal, verbonden in het huis of kantoor of onderweg.

Virussen, wormen en spyware verwijderen

VirusverwijderingsprogrammaEr zijn duizenden computervirussen, wormen en spyware op het internet. Een ieder van ons is doelwit voor hackers trojans, wormen en virussen. Deze kwaadaardige programma’s veroorzaken enorme frustratie en verloren inkomsten als gevolg van computerfouten, gestolen informatie en downtime. We leveren software en hardware-oplossingen om u te beschermen tegen deze gevaren.

High Speed ​​ADSL- of kabelmodem

High Speed ​​InternetVeel kleine kantoren en kantoor aan huis (SOHO) computer gebruikers vertrouwen op het internet voor de dagelijkse correspondentie en zakelijke transacties. We installeren apparatuur en lossen connectiviteit problemen op van DSL en kabel-modem installaties met toegang tot internet op meerdere computers op één locatie.

VoIPVoIP en PBX-oplossingen op Linux OS

We implementeren complete VoIP PBX, server based (een site of meerdere locaties) on-net oplossingen hosted IP PBX met de meest eenvoudige tot een Enterprise PBX, video-conferencing, analoge / IP Phone-configuratie en nog veel meer. Voor meer informatie gericht op uw specifieke behoeften kunt u contact met ons opnemen.

Data herstelData Back-up & Recovery

Voor bescherming en data recovery u kunt vertrouwen op CompuToz ICT Services. Wij zijn tevens partner van Stellar Data recovery die altijd klaar staan om u te helpen en thuisgebruikers tot grootzakelijke gebruikers hun waardevolle computer gegevens te beschermen en terug te halen als er geen enkele uitweg meer lijkt.