CompuToz is opgericht in 2015 door Henry van Spanje

ICT specialist in Computers & Networks since 1986

CompuToz Testbench

Welkom op de website van CompuToz, voor bedrijven en particulieren.

Op deze website vindt u informatie over onze diensten. Met onze reparatie en verkoop aan huis staan wij voorop in service. Hierdoor zijn wij in staat een uitstekende kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Tevens beschikken wij over een eigen reparatieruimte, hierdoor kunnen wij u reparatie aan laptop, pc of andere randapparatuur snel en vakkundig repareren.

Computer Problemen oplossen en Reparatie

De meeste ondernemers en het thuiskantoor gebruikers hebben geen tijd om gedoe met het brengen van een computer naar een retail reparatiewerkplaats hebben. CompuToz maakt het u gemakkelijk door direct naar huis of op kantoor van de klant te komen om hun computerproblemen en reparatie te behandelen.

Waarmee we u van dienst zijn

Draadloze netwerkenVan een kleine reparatie tot aan op de kleur van de schroefjes af op maat gemaakte pc, wij hebben de oplossing! Het gaat ook niet zo zeer om wat wij doen maar waar we u mee kunnen helpen. Komt het voor dat CompuToz geen oplossing heeft? Ja natuurlijk, maar wij vinden het veel belangrijker om kennis te hebben wie voor uw probleem de oplossing al heeft uitgevonden. Bijzonder blijkt in de praktijk dat een probleem is opgelost met een work-around, men leert er mee leven en vraagt zich zelden af hoe het nou eigenlijk zat. Doordat veel kleinere bedrijven te weinig werk hebben voor een fulltime systeembeheerder en ook (onterecht) het gevoel heerst dat de controle over de data weg zou zijn, wordt (deels)uitbesteden vaak niet serieus overwogen terwijl dit juist méér controle en overzicht schept. Vanaf enkele euro’s per werkplek bent u verzekerd van support wanneer het U uitkomt!

Hoe we werken

Fractal DesignWij staan garant voor een goede afwikkeling van de reparatie of installatie. Door onze jarenlange ervaring en Microsoft kennis weten wij als geen ander wat voor u het is, want per persoon of bedrijf zijn er andere wensen. Uw pc of laptop is bij ons in goede handen maar ook voor de aankoop van een nieuwe pc of laptop ect. bent u bij ons aan het juiste adres. De door ons afgeleverde laptops en systemen worden startklaar geleverd. U kunt dus direct aan de slag.

High Speed ​​ADSL- of kabelmodem

High Speed ​​InternetVeel kleine kantoren en kantoor aan huis (SOHO) computer gebruikers vertrouwen op het internet voor de dagelijkse correspondentie en zakelijke transacties. We installeren apparatuur en lossen connectiviteit problemen op van DSL en kabel-modem installaties met toegang tot internet op meerdere computers op één locatie.

VoIPVoIP en PBX-oplossingen op Linux OS

We implementeren complete VoIP PBX, server based (een site of meerdere locaties) on-net oplossingen hosted IP PBX met de meest eenvoudige tot een Enterprise PBX, video-conferencing, analoge / IP Phone-configuratie en nog veel meer. Voor meer informatie gericht op uw specifieke behoeften kunt u contact met ons opnemen.

Data herstelData Back-up & Recovery

Voor bescherming en data recovery u kunt vertrouwen op CompuToz ICT Services. Wij zijn tevens partner van Stellar Data recovery die altijd klaar staan om u te helpen en thuisgebruikers tot grootzakelijke gebruikers hun waardevolle computer gegevens te beschermen en terug te halen als er geen enkele uitweg meer lijkt.